TV-ohjelmat

Neljä vuotta Hitsound studiolla kuvauskalustoa kehiteltiin, kuvaamista harjoiteltiin ja editointitekniikkaa opeteltiin. Samaan aikaan kuvattiin mielenkiintoisten persoonien elämänkertoja talteen, sellaisten ihmisten, joilla oli huima elämäntarina.

8.tammikuuta 2017 ensimmäinen Hitsoundin tuottama ohjelma näytettiin Taivas TV7 kanavalla. TV-työ oli alkanut!

Vähitellen ‘Vain yksi tie’ -sarja sai lisää katsojia ja muutamassa kuukaudessa se nousi katsotuimpien listalle yhä uudelleen. Se innosti!

Erikoisohjelmien tuottaminen alkoi, kun saimme tilauksen TV-yhtiöltä tehdä ohjelma omasta joulustamme.

Aikaa oli kolme päivää kuvauksiin ja editointeihin. Mukana olivat kaikki kuusi lastamme. Vaikka kuvaaminen ja lasten sekä koirien ‘perässä juokseminen kameran kanssa’ oli melko haastavaa, ohjelma saatiin valmiiksi aikataulussa. Lopputulos oli todellakin sitä, mitä tilattiin: Perhejoulu. Katso ohjelma

Dokumentti-ohjelmat alkoivat innostaa, kun saimme tietää, että lähistöllä on vaikuttanut monelle tuntematon, mutta suuri vaikuttaja, jopa Suomen itsenäisyyteen. Kyseessä oli mies, nimeltä Aarne Ylppö, kuuluisan lastenlääkärin Arvo Ylpön veli. Löysimme ihmisiä, jotka tunsivat Ylppöjen sukulaisia ja tiesivät miehestä enemmän, kuten Aarnen yhteyksistä marsalkka Mannerheimiin. Suomen itsenäisyyspäivänä 6.12.2018 dokumentti-ohjelma Aarne Ylppö – Suomen pelastaja? sai ensi-iltansa. Katso ohjelma.

Aarne Ylpön dokumentti oli monta päivää arkiston katsotuin. Se innosti jatkamaan dokumenttien työstämistä.

Jo seuraavana kesänä teimme kuvausmatkoja kolmekin kappaletta Lappiin kuvataksemme selvästi kristitys ja kansan suosiota nauttivan presidentin, Kyösti Kallion, synnyinseutuja. Ongimme käsiimme professori Kari Hokkasen, ja lääninrovasti Tuomo Törmäsen, jotka tiesivät Kallion elämästä enemmän, kuin mitä kirjoista olemme saaneet lukea. Tehtävä oli mielenkiintoinen. Vierailimme myös Kallio museossa ja hänen synnyinkodissaan, sekä asemalla, missä hänet yritettiin ampua.

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 ‘Kyösti Kallion erityinen tehtävä’ sai ensiesityksensä.

Katso Hitsoundin tuottama ohjelma Kyösti kallion elämästä.

Emäntä ja evankelista TV-sarja

TV7 tilasi meiltä TV-sarjan, mikä käsittelisi perin värikästä persoonaa, Liisa Puraa. Tehtävä otettiin ilolla vastaan. Kolmiosaisen sarjan tekeminen oli mielenkiintoinen projekti. Naisen elämä oli täynnä iloa, mutta myös valtavia menetyksiä. Häntä kuvattiin taiteilijakodissaan ja tärkeillä tapahtumapaikoilla Suomen kauneimmassa kesässä. Ohjelmasarjasta tuli TV7 arkiston katsotuimpia ja Liisa sai siitä paljon kiitosta. Olimme iloisia palautteesta, koska ohjelma huokui ilosanomaa!

Katso sarja: Liisa Pura ‘Emäntä ja evankelista’