KOTI    ARTISTI      VISIO      STUDIO      VIDEOS      SHOP      MUSIC    PRESS    WEB    INFO      ENGLISH

DVD Aamuruskon maa

Hitsound julkaisi ensikertaa CD:n lisäksi myös DVD:n, mikä sisältää Mia Joen ‘Aamuruskon maa’ levyn:

12 kpl musiikkivideota

12 kpl Taustaversiota

(näe sanat, kuule taustat ja laula itse!)

DVD sisältää käyttöoikeudet koulujen, seurakuntien ja vankiloiden tilaisuuksissa.

Kesto: 1 tunti 40 minuuttia

Julkaisija: Hitsound Oy

 

 DVD sisältää kappaleet:

   Aamuruskon maa

  Minun sieluni kiittää

  Taivas

  Rakkaus

  Suuri Jumala

  Tuuli viestin tuo

  Älkää murehtiko

  Iankaikkisen elämän

  Lähetä minut

  Herra suojele kansaamme

  Että meillä rauha olisi

  Siis valvokaa

 

Suositushinta: 20,- 

 

   
 

 DVD:n musiikkivideoiden esittely  

 

'LÄHETÄ MINUT'

Video  alkaa Qumranin vuoristosta, mistä lammaspaimenet löysivät  kaikkien aikojen suuriman kirjallisen löydön: Vanhan Testamentin kirjakääröt, mm. Jeremian kokonaisen kirjan. Juuri Jeremia kirjoitti koskettavat sanat tilanteesta, jossa Jumala kysyi: 'Kenet minä lähetän, kuka menee meidän puolestamme?' ja Jeremia vastaa: 'Tässä minä olen. Lähetä minut. ' Olisipa jokaisella huulillaan nuo sanat. Videolla viestinviejä juoksee läpi Rooman, Jerusalemin, Pariisin...

 

'MINUN SIELUNI KIITTÄÄ'

Nopea, etelän rytmien lämmittämä iloinen kappale 'Minun sieluni kiittää' hohkaa väriä, iloa ja kiitollisuutta Jumalalle jokaisesta päivästä ja myös luottavaisuutta siihen, että Jumala pitää huolta, kun ihminen kulkee rukoilen. Tämä mustalaisviulujen, trumpettien ja kastanjettien rytmittämä kappale virittää apeankin mielen kiittämään Jumalaa!

 

HERRA SUOJELE KANSAAMME

Kappale syntyi sen jälkeen, kun olin kuunnellut radiosta sotaveteraanien kertomuksia talvisodan ihmeistä. Silloin Suomen kansa pisti turvansa Jumalaan ja ihmeitä tapahtui. Piskuinen kansa säilytti itsenäisyytensä, vaikka vastassa oli moninkertainen vastus . Mihin kansamme turvaa tänään?

 

IANKAIKKISEN ELÄMÄN

Video perustuu tosikertomukseen nuoren espanjalaismiehen katoamisesta. Kun olimme 'toisessa kotimaassani' matkalla, näimme lähes joka puolella etsintäilmoituksia kyseisestä miehestä. Perhe, suku ja ystävät todella etsivät häntä kaikin voimin. Videolla kerrotaan katoamisen lisäksi myös se, mitä jokainen ihminen elämässään etsii: Mihin joudun, kun kuolen? Onko elämää enää tämän jälkeen ja mistä voin löytää sen?

 

SUURI JUMALA

Koko levyn pisin ja erikoisin kappale on 'Suuri Jumala', ehkä juuri siksi, että alussa kuulemme Genesiksen vaikuttavan kertomuksen maailman synnystä ja sen jälkeen räjähtää...!

Videolla katsoja tulee miettineeksi uudestaan, oliko Darvin sittenkään oikeassa...

 

AAMURUSKON MAA

Nimikkokappale syntyi syntymäpäivänäni, kun mietin maailmaa ja sen tulevaisuutta: 'Mikä tässä maailmassa kestää, mikä enää pysyy paikallaan...? Eikö sotiminen, ydinkokeet ja pahuus koskaan lakkaa? Videota katsellessa silmäkulma kostuu aids-orpojen anovista katseista. Kappaleen sanoma ei kuitenkaan jää ilman vastausta. Se kerrotaan kertosäkeessä...

 

'TAIVAS'

Maailman julman ja kiireisen menon keskellä tuntee usein olevansa 'kahden maan kansalainen'. Laittomuus pääsee valtaan ja sen tuloksia saamme jo rakkaassa Suomessammekin nähdä. Rakkauden laki toteutuu vastaa taivaassa. Sitä paikkaa ajattelenkin usein. Tästä koti-ikävästä syntyi tämä laulu ja video, joka alunperin oli koko äänitteen nimikkokappale.

 

'RAKKAUS'

DVD:n suosituin kappale kertoo kaiken todellisesta rakkaudesta. Korinttolaiskirjeen kohta: 'Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä...' on useimmille tuttu elämän tärkeimmistä hetkistä morsiamena tai sulhasena. Tämä on kuitenkin resepti rakkaudesta, mikä sopii jokaiseen päivään. Videon aloittaa unkarilainen viuluvirtuoosi, Kallai Kiss Erno. Laulu kuvattiin hylätyn linnan ruusutarhassa, Unkarissa.

 

'TUULI VIESTIN TUO'

Herkkä, tunnelmallinen kappale on kuvattu auringonlaskun aikaan ruskan värittämässä metsässä, jossa tuuli tuo viestin suurelta Jumalalta. Ihmisen kaipuu Jumalan puoleen ja toisaalta myös Jumalan rakkaus meitä välillä niin rikkinäisiäkin 'saviastioita' kohtaan, kertoo kaunista tarinaansa tällä koskettavalla videolla.

 

'ÄLKÄÄ MUREHTIKO'

Kappaleen sanoitukset ovat lähes suoraan Vuorisaarnasta. 'Jumala ruokkii linnut, kuinka suurempiarvoisia me ihmiset oomme Hälle? Iloinen, kansanmusiikista vivahteita saanut tausta muistuttaa meitä Jumalan huolenpidosta omiaan kohtaan. Herkullisten hedelmien, kauniiden maisemien ja suloisten lasten lisäksi videolle on päässyt myös punainen kardinaalilintu vertauskuvana Salomon loistosta.

 

'SIIS VALVOKAA*

Kymmenen tyhmän ja viisaan neitsyen kertomus pysäyttää. Onko meillä öljyä lampussa, kun yö pimenee? Olemmeko valmiina, kun viimeinen kutsu kajahtaa? Näissä ajatuksissa syntyi kappale, mikä oli pakko mahduttaa vielä mukaan, vaikka julkaisu myöhästyi, niin paljon sen perään kyseltiin.

 

'ETTÄ MEILLÄ RAUHA OLISI'

DVD:n vaikuttavin kappale on suora teksti kuuluisasta profetiasta Jesajan kirjasta 53. Videota katsellessa ihmeellinen profetia alkaa elää vielä syvemmin, koska se kertoo peittelemättä, millainen uhri puolestamme on annettu. Kuvaus alkaa ikivanhoista öljypuista, jotka elivät silloin, kun profetian päähenkilö eli ja vaikutti maan päällä...

DVD:n tilausmahdollisuus  täällä

KOTI    ARTISTI      VISIO      STUDIO      VIDEOS      SHOP      MUSIC    PRESS    WEB    INFO      ENGLISH