KOTI    ARTISTI      VISIO      STUDIO      SHOP      MUSIC    PRESS    WEB    INFO        ENGLISH

 

 

MIA JOKI

'KUIN KYYHKYNEN'

GospelSinfoniaa

 

 

'Kyyhkysen hän päästi ilmaan'

- laulaa Mia Joki  soolo CD:llään 'Kuin kyyhkynen', joka on hämmästyttävä yhdistelmä Suomi-gospelia ja sinfoniaa. Albumilla kuullaan mm. uskomattoman nopeita orkesterisovituksia erityisesti pizzicato viuluilla..

'Se kosketti!'

- on ollut usein kuulijoiden kommentti esiintymisten jälkeen. Yleisö aistii sen, miten musiikki on syntynyt; syvältä sydämestä. Mian laulaa säveltämänsä  kappaleet antautuen niihin koko olemuksellaan. Sanat kertovat maailmankaikkeuden suurinta Sanomaa.

Julkaisu

Uuden albumin kappaleita on esitetty jo kymmenissä eri tilaisuuksissa ja konserteissa Etelä- Suomen kaupungeissa. Tampereen Tapahtumien yössä julkaistiin albumin single 'Nooa'. Toinen single julkaistiin ennakkosuosikkikappaleesta 'Usko Herraan  Jeesukseen' kiertueella 17.12 Vantaalla ja Porvoossa, mutta itse täyspitkän CD:n julkaisu oli 4.11.06 Helsingissä. Lue lisää kiertueesta...

   

Valitut kappaleet

Mia Joki on säveltänyt lauluja jo 14vuotiaasta lähtien, joten hyväksyttyjä sävellyksiä on syntynyt jo parisen sataa. Kuin kyyhkynen- albumin kappaleet, on valittu huolella kuulijaa ajatellen. Ne laulut, jotka ovat koskettaneet kuulijoita eniten, on valittu mukaan..

 

Mia kertoo..

"Tahdon laulaa sinulle Nooan lujasta uskosta rakentaa arkki kuivalle maalle.
Tahdon laulaa sinulle iankaikkisesta Jumalasta, joka on luonut kaiken ympärilläsi ja joka tahtoo sinut omaksesi.

Tahdon laulaa sinulle siitä rakkaudesta, jota maailma ei tunne. Siitä rakkaudesta, joka antaa kaiken sinun vuoksesi, jotta sinulla olisi elämä.

Tämä rakkaus saa minut laulamaan, tämä rakkaus saa minut
kertomaan, miten suuri aarre on odottamassa niitä, jotka
valitsevat elämän tien."

 

 

CD'n tunnuskohta

Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Entisiä ei enää muisteta, eivätkä ne enää ajatukseen astu; vaan te saatte iloita ja riemuita iankaikkisesti siitä, mitä minä luon.’ Jes:65:17-1

 

HITSOUND NEWS  -  HITSOUND NEWS  -  HITSOUND NEWS  -   HITSOUND NEWS  ...

 

CD DIARY - DAY AFTER DAY - BEFORE BIG CONCERTS

 

10.5.05 Vaikka Hitsoundin sivuilla on ollut hiljaiseloa, studio ei ole ollut toimettomana. Mia Joen jo pitkään valmiina ollut debyytti sooloalbumi 'What Is Love About' julkaistiin vihdoin 20.3.2005 Toijalassa Akaan Kirkossa ev.lut. Kansanlähetyksen illassa. Sitä on seurannut esiintymisiä erilaisissa paikoissa. mm. Tampereella, Tervakoskella, Jokioisissa, Viialassa ja Hämeenlinnassa. Syys-lokakuu tulee olemaan vilkasta keikka-aikaa. Konsertit ja esiintymiset löytyy Mian omilta sivuilta. Täältä.

 

15.5.05 Jo lähes puolet tulevan levyn taustoista on jo valmiina. Levyn alustava työnimi on 'Kuin kyyhkynen' tai 'Lentoon'.

Espanjassa kuvattiin levyn kansikuvaa varten satoja kuvia valkoisista kyyhkysistä. Samalla matkalla kuvattiin myös alustavaa videomateriaalia levyn kappaleita varten. 

Kuulostaa siltä, että äänitteestä on tulossa tähän mennessä laadukkain ja paras Hitsound levy-yhtiön julkaisu.

 

2.6.05 Uuden Cd:n kansikuva on valmis! Se on todella kuvattu pilvien yläpuolella. Kyyhky on liitetty kuvaan Espanjan kyyhkysmiehen valioista. Aurinko muodostaa säteillään ristin taivaalle. Tarkoitus alkaa hahmottua..

Samaan aikaan kun toinen kone toimii mikserinä, toinen suunnittelee levyn ulkoasua. 4 kappaletta valmiina, viides on nimeltään 'Hän tahtoo sut lähelle'. Eilen syntyi yliluonnollisella tavalla uusi levyyn tuleva kappale nimeltään 'Uusi Jerusalem'.

 

5.8.05 Tahti kiihtyy.. Musiikkityyliksi on vahvistunut Synthetizer Orchestra. Single päätettiinkin julkaista ennen varsinaista CD:tä. Single-julkaisuun on enää muutama päivä. Studiolla painetaan yötä päivää, vaikka ulkona kutsuu ihana kesä. Labelin painatus ja kansien valmistus vielä edessä. Tapahtumien yön konserttiin on valittu kaikki koskettavimmat kappaleet. Paikallislehti halusi jutun lehteen konserttia edeltävänä päivänä.

 

19.10.05 Single julkaistiin Tampereen Tapahtumien yössä täydelle kirkolle keskustan sydämessä. Single 'Nooa' myytiin loppuun ja alkoi kysely tulevasta levystä. Ennakkotilauksia on otettu vastaan ja odotus on kova. Keikkoja tehdään 2-3 joka viikko, öisin studiolla tehdään äänityksiä. Tavoite on julkaista 'Kuin kyyhkynen' ennen joulua - näin Mia Joki lupasi Radio Dei' n kuulijoillekin haastattelussaan.

 

6.12.05 Itsenäisyyspäiväkin vietetään studiolla äänitysten merkeissä. Itse albumi ei kerkiä jouluksi, mutta sen sijaan julkaistaan vielä toinen CD-single tulevan  albuminennakkosuosikista 'Usko Herraan Jeesukseen'.  Sen julkaisupäivä on 17.12,  jolloin Hitsound kiertää 'Gospelkonserttikiertueella'  päivän aikana Vantaan (Jumbo ja Myyrmanni) ja Porvoon (Lundi) ostoskeskuksissa. Lue lisää..

 

17.12.05 Single 'Usko Herraan Jeesukseen' julkaistiin Joulukiertueella. Porvoossa ja Vantaalla uudet laulut joululaulujen kera soivat eri tavarataloissa, kuten Myyrmanni, Jumbo ja Lundi. Itse täyspitkän CD:n julkaisu siirtyy seuraavan vuoden puolelle, koska jokainen kappale hiotaan tarkkaan.

 

25.3.06 CD 'Kuin kyyhkynen' on lähetetty prässättäväksi Saksaan. Se saapuu kuun loppuun mennessä. Ennakkotilaajille levy lähetetään heti sen saavuttua, muut joutuvat vielä odottamaan itse konserttia. Studiolla paiskittiin töitä kahta vuoroa yöt ja päivät ennenkuin kuvamateriaali ja äänite olivat valmiit.

 

16.5.06 CD 'Kuin kyyhkynen' on valmis. Se lähetettiin ennakkotilaajille, joilta on tullut myönteistä palautetta. Levyntekijät iloitsevat siitä suuresti ja tahtovat antaa kunnian Jumalalle. Uuden levyn kappaleet ovat soineet yli 50 eri tilaisuudessa ja konsertissa, mutta itse levyn saa hankittua julkaisun jälkeen syksyllä 2006.

 

11.9.06  Kaikki on viimein valmista 'Kuin kyyhkynen' levynjulkaisua varten! Kiertue 'Taivas kuulee' starttaa helsinkiläisen hotelli Arthurin (Vuorik.19) juhlasalista 4.11 klo 19 ja jatkuu sitten muihin kaupunkeihin. Kiertueella tapaat myös mielenkiintoisia persoonia ev.lut. kansanlähetyksestä: pappi, rikospoliisi, urkuri sekä exDJ .

 

4.11.06  CD 'Kuin kyyhkynen' julkaistiin kahden vuoden työn tuloksena Taivas kuulee -kiertueen ensitapahtumassa Helsingissä. Illan miksaaja oli Kristian Epäilys. Juhlavan tilaisuuden loppupuolella ovesta käveli nainen piruksi pukeutuneena. Hän tuli kysymään yösijaa konserttiväeltä ja miksaajalta. Mia lauloi silloin kappaletta 'Herran siunaus', jonka sanat jääköön myös tämän naisen mieleen.

 

 

          CD    BIO     BIO PDF                                                                                                 ALKUUN

KOTI    ARTISTI      VISIO      STUDIO      SHOP      MUSIC    PRESS    WEB    INFO      ENGLISH